Ασφαλιστικά Προϊόντα

Βάσει του νόμου έχετε υποχρέωση να συνάψετε ασφάλιση για την κάλυψη της “αστικής ευθύνης” σας έναντι τρίτων από ατύχημα που μπορεί να προκαλέσει το αυτοκίνητό σας. Σκοπός της υποχρεωτικής ασφάλισης αυτοκινήτου είναι η πληρέστερη, κατά το δυνατόν, διασφάλιση της αποκατάστασης των ζημιών (σωματικών βλαβών ή και υλικών ζημιών) που μπορεί να προκληθούν σε τρίτα πρόσωπα σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος που οφείλεται σε αμέλεια του οδηγού του αυτοκινήτου.
Είναι σημαντικό,όμως, να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και άλλες καλύψεις (προαιρετικές καλύψεις), πλην της υποχρεωτικής από το νόμο ασφάλισης αστικής ευθύνης από ατύχημα αυτοκινήτου, οι οποίες στοχεύουν στην κατά το δυνατόν καλύτερη δική σας εξασφάλιση, καθώς και στην αποκατάσταση των ζημιών του δικού σας αυτοκινήτου, ακόμη και στην περίπτωση που εσείς ευθύνεστε για το ατύχημα. Ενδεικτικά κάποιες από τις προαιρετικές καλύψεις είναι οι:
Πυρός συνέπεια στάσεων και απεργιών, Κλοπή Ολική,
Κλοπή Ολική & Μερική, Θραύση κρυστάλλων, Κάλυψη αερόσακου, Φυσικά φαινόμενα, Ιδίες ζημιές, Νομική προστασία, Προσωπικό ατύχημα οδηγού, Αστική ευθύνη κατά την μεταφορά, Οδική βοήθεια.
Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες μας ωφελείστε σε χρήματα και σε χρόνο, καθώς παρέχονται on-line υπηρεσίες 24 ώρες το 24ωρο, με όλα τα προϊόντα μας να βρίσκονται ένα κλικ μακριά και σε πολύ φτηνότερες τιμές.

H κατοικία σας, για την απόκτηση της οποίας έχετε πάρει στεγαστικό δάνειο, είναι υποχρεωτικό να είναι ασφαλισμένη για φωτιά και σεισμό με δικαιούχο την Τράπεζα που σας χορήγησε το δάνειο.
Η κατοικία ασφαλίζεται βάσει της κατασκευαστικής της αξίας (όπως ορίζεται από τις Ασφαλιστικές Εταιρίες) και όχι βάσει του ύψους του στεγαστικού δανείου.
Επιλέγοντας τα προγράμματα των συνεργαζόμενων Ασφαλιστικών Εταιριών μπορείτε να εξοικονομήσετε έως και 75% του αντίστοιχου συμβολαίου που σας προτείνει η Τράπεζα και που πληρεί τους όρους και τις προϋποθέσεις της.
Το ασφαλιστήριο εκδίδεται σε δύο αντίγραφα, ένα για εσάς και ένα για να το προσκομίσετε στην δικαιούχο Τράπεζα.

Εάν θέλετε να ασφαλίσετε τα ενοικιαζόμενα οχήματα σας παρακαλώ συμπληρώστε τη φόρμα με τα στοιχειά των οχημάτων σας και θα σας στείλουμε προσφορά ασφάλισης.

Η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης ενοικιαζόμενων δωματίων και ξενοδοχείων είναι ένα από τα πλέον απαραίτητα συμβόλαια κάθε τουριστικής επιχείρησης, δεδομένου ότι οι επισκέπτες όταν υποστούν βλάβη σωματική ή υλική, μπορούν σύμφωνα με τον νόμο να καταθέσουν αγωγή απαιτώντας αποζημίωση.
Η ασφάλιση Αστικής ευθύνης, καλύπτει την ευθύνη του ξενοδόχου ή ενοικιαστή δωματίων για αποζημιώσεις που διεκδικούν οι πελάτες για ατυχήματα (σωματικές βλάβες ή/ και υλικές ζημιές) που μπορεί να συμβούν κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο χώρο της επιχείρησης, από άδικες πράξεις, αμέλεια ή παραλείψεις –δικές του ή των προσώπων που έχει στην υπηρεσία του και σχετίζονται φυσικά με τους χώρους λειτουργίας και τις εγκαταστάσεις της επιχείρησής.
Τα ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια, λόγω του πλήθους των επισκεπτών αλλά και των δραστηριοτήτων τους, μπορεί να φέρουν ενδεικτικά ευθύνη από:

•πυρκαγιά, έκρηξη, βραχυκύκλωμα
•κατανάλωση τροφίμων ή ποτών που παρασκευάστηκαν ή πωλήθηκαν από το μπαρ, εστιατόριο, ταβέρνα κλπ., και προκάλεσαν τροφική δηλητηρίαση
•περιστατικά κατά την διάρκεια εκδηλώσεων & συνεδρίων εντός της εγκατάστασης της επιχείρησης
•λειτουργία ανελκυστήρων
•χρήση πισίνας
•λειτουργία γυμναστηρίων αθλητικών εγκαταστάσεων, spa/ λουτρών, κέντρων αισθητικής
•απώλεια ή βλάβη αντικειμένων στο δωμάτιο του επισκέπτη μετά από κλοπή

Η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης αποτελεί προστασία αναπάντεχων εξόδων που μπορεί να προκύψουν σε ξενοδοχειακές μονάδες και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα από μία ενδεχόμενη σωματική βλάβη σε επισκέπτη ή υλική ζημιά σε περιουσία του επισκέπτη.

Η τουριστική μονάδα μπορεί να αποτελεί πηγή εισοδήματος για εσάς και την οικογένειά σας. Αν είστε ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων ή ξενοδοχειακών μονάδων είναι σημαντικό να εξασφαλίζετε την απρόσκοπτη λειτουργία της επιχείρησής σας, ακόμα και αν βρεθείτε αντιμέτωποι με απρόβλεπτες διεκδικήσεις πελατών σας που θα είχαν δυσάρεστες οικονομικές συνέπειες για τη βιωσιμότητα και τη φήμη της επιχείρησής σας.

To σκάφος σας αποτελεί ένα σημαντικό περιουσιακό στοιχείο για το οποίο έχετε επενδύσει πολύτιμο χρόνο και χρήματα. Η ασφάλιση του σας εξασφαλίζει σε περίπτωση καταστροφής ή πρόκλησης ζημιάς.

Επιλέξτε την κατηγορία που σας ενδιαφέρει και λάβετε αυτόματα συγκριτικές προσφορές από επιλεγμένες ασφαλιστικές εταιρείες με τη μέγιστη αξιοπιστία και τις καλύτερες τιμές.

Ενδεικτικές κατηγορίες σκαφών:

Ασφάλιση Ταχύπλοων
Ασφάλιση Ιστιοπλοϊκών
Ασφάλιση Jet-skis
Ασφάλιση Περιηγητικών
Ασφάλιση Μη-μηχανοκίνητων

Σύμφωνα με το νέο μεταναστευτικό νόμο 4251/2014 ,προκειμένου οι αλλοδαποί – πολίτες τρίτων χωρών να λάβουν άδεια παραμονής θα πρέπει να προσκομίζουν στην αρμόδια αρχή βεβαίωση ασφάλισης ή ασφαλιστήριο, το οποίο να καλύπτει τα έξοδα νοσηλείας και ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης.
Οι καλύψεις όπως τις ορίζει συγκεκριμένη οδηγία από το Υπουργείο Εσωτερικών είναι οι κάτωθι:
• Ασφάλιση μόνιμης ολικής ή μερικής ανικανότητας από ατύχημα. Το ύψος των καλυπτόμενων παροχών θα πρέπει να ανέρχεται σε ποσό τουλάχιστον 15.000 ευρώ ετησίως με συμμετοχή του ασφαλιζόμενου 20% κατ’ ανώτατο όριο.
• Ιατροφαρμακευτικά έξοδα από ασθένεια ή ατύχημα. Το ύψος των καλυπτόμενων παροχών θα πρέπει να ανέρχεται σε ποσό τουλάχιστον 1500ευρώ ετησίως. με συμμετοχή του ασφαλιζόμενου 20% κατ’ ανώτατο όριο.
• Ευρεία νοσοκομειακή περίθαλψη. Το ύψος των καλυπτόμενων παροχών θα πρέπει να ανέρχεται σε ποσό τουλάχιστον 10.000 ευρώ ετησίως με συμμετοχή του ασφαλιζόμενου 20% κατ’ ανώτατο όριο.
Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια δεν θα γίνονται δεκτά σε περιπτώσεις που περιλαμβάνουν απαλλαγές και ειδικές πρόσθετες συμφωνίες.
Τα ασφαλιστήρια συμβόλαια θα πρέπει να καλύπτουν χρονικό διάστημα ενός έτους. Εάν η διάρκεια του τίτλου διαμονής υπερβαίνει τη διάρκεια ισχύος του συμβολαίου, αυτό θα προσκομίζεται υποχρεωτικά ανά έτος.

Αστική Ευθύνη Επαγγελματιών

Σύμφωνα με τον ορισμό της Αστικής Ευθύνης ως νομικού όρου πρόκειται για την περίπτωση όπου κάποιος προξενεί με πράξη ή παράλειψή του, από αμέλεια, σωματική βλάβη ή/και υλική ζημιά σε τρίτο και υποχρεούται να την αποκαταστήσει. Το γενικό και ευρύ νόημα του ορισμού αυτού δεν οριοθετεί με σαφή τρόπο τις απαιτήσεις που μπορεί να θέσει ο εκάστοτε θιγόμενος σε βάρος του υπαίτιου που προκάλεσε την ζημιά.

Σας καλύπτει σε περίπτωση που πελάτες σας μπορεί να διεκδικήσουν αποζημιώσεις στο πλαίσιο άσκησης της επαγγελματικής σας δραστηριότητας. Περιλαμβάνει τα εξής ενδεικτικά προγράμματα:

 • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Ιατρών
 • Επάγγελμα Αστική ευθύνη Τεχνικών (Υδραυλικών Ηλεκτρολόγων κτλ
 • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Φαρμακοποιών
 • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Δικηγόρων
 • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Πολιτικών Μηχανικών / Αρχιτεκτόνων
 • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Tour Operators
 • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Λογιστών
 • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Διαμεσολαβούντων
 • Επαγγελματική Αστική Ευθύνη Ιδιωτικών Κέντρων Τεχνικού Ελέγχου Οχημάτων (Ι.Κ.Τ.Ε.Ο.)

Σας καλύπτει για ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους από τη λειτουργία της επιχείρησής σας κατά τη διάρκεια διαμονής τους σε αυτή. Η Ασφάλιση Γενικής Αστικής Ευθύνης περιλαμβάνει τα εξής ενδεικτικά προγράμματα:

 • Αστική ευθύνη τουριστικών Μονάδων
 • Αστική Ευθύνη Εκπαιδευτηρίων – Φροντιστηρίων
 • Αστική Ευθύνη Γυμναστηρίων – Αθλητικών Κέντρων
 • Αστική Ευθύνη Εστιατορίων – Καφετεριών
 • Αστική Ευθύνη Κομμωτηρίων – Ινστιτούτων Αισθητικής
 • Αστική Ευθύνη Κινηματογράφων – Θεάτρων
 • Αστική Ευθύνη Εμπορικών Καταστημάτων
 • Αστική Ευθύνη Σταθμών Αυτοκινήτων

Σας καλύπτει για την αστική ευθύνη που έχετε ως εργοδότης και των αντιπροσώπων σας για εργατικά ατυχήματα σε υπαλλήλους ή εργάτες που απασχολούνται στην επιχείρησή σας.

Με την ασφάλεια αυτή καλύπτεστε εάν είστε κατασκευαστής, εισαγωγέας ή έμπορος για αποζημιώσεις που θα υποχρεωθείτε να καταβάλλετε σε τρίτους για σωματικές βλάβες ή/και υλικές ζημιές που θα προκληθούν από τη χρήση ελαττωματικού προϊόντος.

Οι Τεχνικές Ασφαλίσεις είναι ένας τομέας ταχύτατα αναπτυσσόμενος δεδομένου ότι οι καλύψεις του αφορούν την υψηλή τεχνολογία που ραγδαία μπαίνει στη ζωή μας (ασφάλιση ηλεκτρονικού εξοπλισμού), τον μηχανολογικό εξοπλισμό που υπάρχει σε όλα τα εργοστάσια (ασφάλιση μηχανολογικού εξοπλισμού) και κυρίως τα κάθε λογής έργα, που γίνονται και θα γίνονται (ασφάλιση εργολαβίας και συναρμολόγησης).

Τα ασφαλιστήρια αυτά, είναι ίσως ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην ασφάλιση. Σας παρέχουν πλήρη ασφαλιστική κάλυψη από οποιονδήποτε κίνδυνο, με μοναδικές εξαιρέσεις εκείνες που ρητά αναφέρονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο και που ουσιαστικά είναι κίνδυνοι που δεν είναι ασφαλιστικά καλύψιμοι. (π.χ. πόλεμος).

Ο ηλεκτρονικός εξοπλισμός μιας επιχείρησης είναι η κινητήρια δύναμη αλλά και ίσως η σημαντικότερη επένδυσή της. Εσείς, λοιπόν, ως επιχειρηματίας οφείλετε να προστατεύσετε τα ηλεκτρονικά συστήματά σας, εξασφαλίζοντας έτσι την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής σας.

Το πρόγραμμα ασφάλισης Κατά Παντός Κινδύνου Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού σας καλύπτει για κάθε κίνδυνο και κάθε κατηγορία ηλεκτρονικών μηχανημάτων, ενδεικτικά όπως:
Ραδιοφωνικός, κινηματογραφικός ή τηλεοπτικός εξοπλισμός (studio)
Δορυφορικά συστήματα
Ιατρικά μηχανήματα
Συστήματα φωτοσύνθεσης, γραφικών τεχνών κ.ά.
Βλάβες κατά τη λειτουργία
Πτώση, θραύση
Κακόβουλες ενέργειες τρίτων
Σφάλματα χειρισμού, αδεξιότητα
Άμεση ή έμμεση επίδραση κεραυνού,
Ζημιές από σεισμό, απεργίες, οχλαγωγίες κ.ά.

Tην ασφαλιστική κάλυψη Κατά Παντός Κινδύνου Εργολαβίας για κάθε κατηγορία τεχνικών έργων, κάθε προϋπολογισμού και για κάθε ζημιά που μπορεί να συμβεί στο έργο ενδεικτικά από: Φυσικά Φαινόμενα, Φωτιά, Πολιτικούς Κινδύνους, Κακόβουλη Ενέργεια Τρίτων, Ανθρώπινα Λάθη, Ελαττωματικό Σχεδιασμό. Για κινδύνους που μπορεί να εμφανιστούν στις υπάρχουσες κατασκευές του Κυρίου του έργου, κατά τη διάρκεια συντήρησης του έργου, μέχρι την οριστική παραλαβή του, στο μηχανολογικό ή άλλο εξοπλισμό του έργου. Επίσης σας παρέχει κάλυψη Αστικής Ευθύνης έναντι Τρίτων (σωματικές βλάβες και υλικές ζημιές) που θα προέλθουν από τις εκτελούμενες εργασίες.

Είτε είστε ιδιοκτήτης και χτίζετε το σπίτι σας μόνος σας, με δάνειο ή χωρίς, είτε είστε κατασκευαστής και έχετε αναλάβει την κατασκευή ως εργολάβος, αυτό ασφαλιστικό πρόγραμμα σας καλύπτει με πλήρη και ολοκληρωμένο τρόπο και σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος το ασφαλιστήριο σας προστατεύει την κατασκευή σας και εσάς από κάθε απρόβλεπτη ζημιά κατά τη διάρκεια των οικοδομικών εργασιών, στο υπό ανέγερση ή ανακαίνιση κτίριο, καθώς και για ζημιές σε τρίτους, ενώ σας δίνει τη δυνατότητα να καλύψετε και τον εργοταξιακό εξοπλισμό ή τυχόν υπάρχουσα περιουσία με το ίδιο συμβόλαιο.

Προσφέρει μεγάλο εύρος καλύψεων, για κάθε είδος κατασκευής και κάθε κίνδυνο.
Έχει προσιτό κόστος.
Είναι σχεδιασμένα και για τους ιδιοκτήτες και για τους εργολάβους.
Η κάλυψη του προγράμματος φτάνει έως τους 24 μήνες με το ίδιο κόστος.
Σας εξασφαλίζει με την αξιοπιστία και κύρος

TOP