Η ERGO στην Ελλάδα

Η ERGO δραστηριοποιείται εδώ και 30 χρόνια στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με κύριο μέτοχο τη Munich Re, έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της διαχείρισης κινδύνων. Με την ολοκλήρωση της νομικής συγχώνευσής της με την ΑΤΕ Ασφαλιστική (Αγροτική Ασφαλιστική) το 2018, η ERGO αναδεικνύεται ως η μεγαλύτερη εταιρεία Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα, με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα, που υπερβαίνουν τα 238 εκατομμύρια ευρώ και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους.

Η ERGO σήμερα αποτελεί έναν όμιλο που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, φερεγγυότητα, πείρα, αλλά και την υποστήριξη μιας διεθνούς ασφαλιστικής δύναμης. Μία εταιρεία που συνεχώς επεκτείνεται σε έναν αυξανόμενο αριθμό συνεργατών, καθώς τα δίκτυα πωλήσεων ενισχύονται σημαντικά με νέους, καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, ξεπερνώντας τους 2.500 ενεργούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Στον τομέα του Bancassurance, η ERGO έχει αποκλειστική συνεργασία στον κλάδο των Γενικών Ασφαλίσεων με την Τράπεζα Πειραιώς.

Στόχος της εταιρείας είναι η εξαιρετική παροχή υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, προσφέροντας καινοτόμα και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα, τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους, διατηρώντας παράλληλα χαρακτηριστικά όπως η «εγγύτητα», καθώς και το «ανθρώπινο πρόσωπο» προς κάθε συναλλασσόμενό της.

Τα κεντρικά γραφεία της ERGO Ελλάδας στεγάζονται επί της Λεωφ. Συγγρού 173, στη Ν. Σμύρνη.

Σε αυτά στεγάζονται όλες οι υπηρεσίες και τα τμήματα της επιχείρησης. Στον πρώτο όροφο του κτιρίου 1 το Τμήμα Φροντίδας Πελάτη, το οποίο είναι διαθέσιμο να σας εξυπηρετήσει τηλεφωνικά με διευρυμένο ωράριο ως εξής:

  • Δευτέρα έως και Παρασκευή από 08:30 έως 20:00
  • Σάββατο από 09:00 έως 13:00

Για την επικοινωνία σας με το τμήμα «Φροντίδας Πελάτη», μπορείτε να καλείτε στο τηλέφωνο +30 210 3705325.

Φροντίδα Ατυχήματος, Οδική & Τεχνική Βοήθεια

  • 801 11 99000 από σταθερό τηλέφωνο
  • +30 210 6504022 από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό